PR Content Marketing
Image default
Health

Zorgverzekeraar Gelderland en Overijssel

Woont u in de provincie Gelderland of Overijssel? Dan kunt u kiezen voor een zorgverzekering van Salland. Als regionale zorgverzekeraar doet Salland er alles aan om de kwaliteit van de zorg in de omgeving te behouden. Om dit te bereiken investeren we zowel tijd als geld. Het voordeel van een regionale zorgverzekeraar, is dat deze echt iets kan bijdragen. We zijn toegankelijk en dichtbij voor onze klanten en hebben persoonlijk contact met zorgaanbieders in de omgeving. Op die manier kunnen we afspraken maken over de kwaliteit van behandelingen en de kosten hiervoor.

Salland tandartsverzekering

Bij Salland kunt u terecht voor een basisverzekering tegen een betaalbare premie. Deze kunt u desgewenst uitbreiden met een van de vier aanvullende verzekeringen die we bieden. Hiermee ontvangt u bijvoorbeeld een vergoeding van kosten voor fysiotherapie, conceptiemiddelen en/of geneesmiddelen. Of voor veelgemaakte zorgkosten bij kinderen. Wilt u specifiek gedekt zijn voor tandartskosten, sluit hiervoor dan een losse tandartsverzekering af. U heeft de keuze uit een maximale vergoeding van 250, 500 of 1000 euro per kalenderjaar. Kinderen zijn tot hun 18e jaar vanuit de basisverzekering gedekt voor tandartskosten. Zij hoeven dus geen extra tandartsverzekering af te sluiten.

Collectieve zorgverzekering via werkgever afsluiten

De premie voor onze zorgverzekering houden we zo betaalbaar mogelijk. Wanneer u een collectieve zorgverzekering via uw werkgever afsluit, krijgt u daarbij nog eens extra korting op uw premie. Zowel met bedrijven als met verschillende sportverenigingen hebben we afspraken gemaakt. U komt in aanmerking voor een collectieve zorgverzekering wanneer u werkt bij een van deze bedrijven of lid bent van een van deze verenigingen. Op onze website kunt u opzoeken of uw werkgever of vereniging een contract met ons heeft. Natuurlijk vinden wij het ook geen probleem om dit voor u uit te zoeken. Neem dus gerust contact met ons op.

 

https://www.salland.nl/