PR Content Marketing
Image default
Artikel marketing

Op zoek naar een zakelijke partner voor al uw drukwerk in de stad?

Heeft u al een drukkerij in Eindhoven gevonden om u te voorzien van posters, folders, brochures en meer? Zowel grote als kleine oplagen voordelig en snel verzorgd? Met 24 uurs drukwerk Eindhoven heeft u binnen een dag uw drukwerk aangeleverd. Om deze snelle service te handhaven wordt gebruik gemaakt van digitale printers. Dit is gemakkelijk en voordelig in kleine en grote oplagen voor te bereiden.

Voordelen digitaal printwerk voor bedrijven (Benoem USP’s + Wat levert het op?)
Als ondernemer wilt u zo snel mogelijk voorzien zijn van drukwerk om het bedrijf runnende te houden. Bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en brochures kunt u gemakkelijk digitaal laten printen. De digitale printer drukt alles full color en is op diverse oppervlaktes mogelijk. Op een vlak oppervlak werkt uiteraard het best. Weet u niet zeker of u het digitaal laat printen of met andere druktechnieken? De kwaliteit van uw drukwerk digitaal is altijd constant en van het eerste tot het laatste oplage gelijkwaardig. Bij digitaal drukken wordt met een digitale printer of drukpers gewerkt. Bij offsetprinters worden film of drukplaten gebruikt. Bij offsetdrukwerk moet er voorafgaand nagekeken worden of de eerste paar exemplaren gewenst resultaat opleveren. Omdat dit bij digitale printers vrijwel niet nodig is wordt digitaal printen steeds vaker gekozen boven offsetprint.

Waarom kiezen voor spoedservice drukwerk?
Met digitaal printwerk Eindhoven wordt uw drukwerk op professionele wijze gedrukt. Dit is bij kleinere oplages goedkoper dan offset drukwerk. Vele copyshops stappen over van offset drukwerk naar digitaal drukwerk. Voornamelijk door meer vraag naar kleinere oplages die zo snel mogelijk geleverd moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flyers, folders, uitnodigingen, stickers en meer. Offset is in principe de traditionele wijze van drukken. Een grote drukpers wordt gebruikt om diverse vellen te voorzien van uw drukwerk. Bij meerdere oplagen is offset een stuk goedkoper omdat dit de dag zelf nog wordt geproduceerd. Er wordt dan voor u een printer ingezet die blijft lopen tot alle exemplaren afgedrukt zijn. Als hierna ook nog afwerkingen bij zitten, bijvoorbeeld het inbinden, dan doet de printer de helft van het werk. Dit geld ook voor kleinere oplagen. Weet u al waar u voor een spoedservice drukwerk naartoe gaat?

Digitaal printwerk in Eindhoven
Laat uw 24 uurs drukwerk vandaag nog in Eindhoven drukken door een drukwerk specialist. Ook voor uw bestaande drukwerk zijn diverse afwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan verschillende bindingen. Zo kunt u het laten nieten, lijmen en binden met een ringband. Of foliedruk op geboortekaartjes, trouwkaarten of visitekaartjes. Vraag na wat de diverse mogelijkheden zijn bij een erkende copyshop in Eindhoven.