PR Content Marketing
Image default
Content marketing

Kunsthaag in het interieur

De Kunsthaag in het interieur zult u nu afvragen, jazeker. De Kunsthaag is namelijk zeer geschikt voor binnenshuis en niet alleen in de tuin aan het tuinhek, muur of schutting. Maar binnen zal de Kunsthaag eveneens zeer mooi tot zijn recht komen.

Meer te zien in het interieur

Tegenwoordig wordt de Kunsthaag steeds meer in het interieur gebruikt omdat het zo mooi en fris staat. Groen ontspant en zorgt voor meer sfeer en er is meteen een heel ander resultaat te zien.

Bijvoorbeeld in Winkels of in de Etalage, bij exposities en beurzen als stand bekleding. Of in het bedrijfsleven in de ontvangsthal of vergaderruimte.

Of gewoon bij uw thuis aan de muur en ter afwisseling is het mogelijk om er kunstbloemen en of kunstplanten in te steken voor een kleurrijk geheel.

Kunsthaag op rol of mat

De Kunsthaag is er in veel variaties verkrijgbaar, zowel op rol als op matten. KunsthaagEU heeft een mooi exemplaar van de Jungle Wandmatmet een afmeting van een vierkante meter. Hiermee wordt meteen een fraai exemplaar naar binnen gebracht, het is een echte eyecatcher en zorgt voor een positieve vibe. Met de Jungle mat zijn er niet veel nodig met deze grote afmeting.

Duurzaam en Kostenbesparend

Voordelen van de Kunsthaag is dat het onderhoudsarm is, dus geen rommel, geen water geven en dus ook geen dure hovenier. Eigenlijk kostenbesparend en duurzaam. De Kunsthaag is op maat te maken dus naar elk gewenst formaat passend. Onderhoudscontracten zijn eveneens niet aan de orde. En schoonmaken is geen probleem, gewoon voorzichtig met een doekje reinigen.

Een ander voordeel van het plaatsen van een Kunsthaag is dat het beter is voor de akoustiek, vervelende geluiden worden hiermee weggehaald. En is meteen sfeerverhogend. Bovendien blijft de Kunsthaag het hele jaar groen zonder onderhoud.

KunsthaagEU heeft vast wel een oplossing voor uw interieur. De artikelen zijn 24 / 7 te bekijken en te bestellen in de webshop van www.kunsthaag.eu

 

 

 

https://kunsthaag.eu/