PR Content Marketing
Image default
Zoekmachine optimalisatie

Kom hogerop in Google

Veel merken en ondernemingen dromen over een toppositie op google. Een toppositie google zorgt er namelijk voor dat je meer mensen op je website kunt lokken en een groter bereik hebt. De meeste mensen blijven immers op de eerste zoekresultaten pagina op google en klikken dus niet snel verder naar een volgende pagina. Veel bedrijven investeren daarom in zoekmachine optimalisatie om hoger in de zoekresultaten te komen en zodoende een groter bereik te creëren.

Hogerop komen in Google ook wel zoekmachine optimalisatie kan op verschillende manieren. Een van die manieren in linkbuilding. Linkbuilding is voornamelijk het creëren van externe links naar jouw website. Hoe meer links er op externe pagina’s naar jouw pagina zijn hoe meer mensen er op jouw website komen en hoe hogerop je komt in Google. Het is hierbij niet belangrijk dat er alleen maar veel links zijn maar ook dat de site waar de link op staat zelf ook kwalitatief goed is. De kwaliteit kan worden bepaald door te kijken naar de autoriteit van de website. De autoriteit kan ook wel als het bereik van een site worden genoemd. Daarnaast is het belangrijk dat de website waar de externe link ook schrijft over hetzelfde onderwerp. Linkbuilding uitbesteden kan heel makkelijk. Het kost namelijk veel tijd en werk. Het uitbesteden van linkbuilding kan zorgen voor meer continuïteit en meer focus op eigen kernactiviteiten.

Een andere manier om hogerop te komen in google kan door middel van Google Adwords. Door middel van Google Adwords kun je advertenties creëren op google. Je kunt hierbij aangeven bij welke zoekwoorden de doelgroep op de advertentie moet komen. De advertentie staat dan boven aan de lijst met zoekresultaten. Je kunt hiervoor een budget instellen waarbij je alleen betaald per klik. Daarnaast kun je de effectiviteit van Adwords makkelijk analyseren door middel van Google analytics.

http://www.e-conomy.nl

Related Posts

SEO Tools in 2019