Het werkzoekendenbestand voor Wajong banen

U wilt werknemers uit de doelgroep Participatiewet  inzetten voor uw openstaande vacatures. Deze mensen werken hard en u kunt er veel aan hebben. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het bij WerkgeversServicpunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.

Al uw vragen over Wajong banen stelt u bij één partner

Wat weet u al over de Wajong, Wajong-banen en de Participatiewet? WerkgeversServicePunt West-Brabant beantwoordt graag uw vragen. U krijgt uitleg over de verschillende diensten en regelingen. Evenals de doelgroep en voorwaarden van de participatiewet, de wet die de inzet van Wajong banen mogelijk maakt. Des te fijner, want u heeft maar één partner nodig aan wie u al uw vragen kunt stellen. En diezelfde partner brengt u ook graag in contact met enthousiaste jongeren die u voor deze banen in kunt zetten.

Meer informatie over de doelgroep, diensten en regelingen over de participatiewet bij deze expert

U wilt vacatures die al lang openstaan graag invullen. Maar wat zijn goede medewerkers? Zie dan nog maar eens geschikte mensen te vinden, zonder de hoofdprijs te betalen. Heeft u al van Wajong banen gehoord? Dit zijn banen die speciaal worden ingericht voor de doelgroep van de participatiewet. Bijkomend voordeel is dat u als werkgever gebruikmaakt van diverse subsidiemogelijkheden. Informeer gewoon eens bij WerkgeversServicepunt West-Brabant en laat u bijpraten over de voordelen van deze manier van werken.