PR Content Marketing
Image default
Offers

De drie kernwaardes van EW Facility

Elk bedrijf heeft een bedrijf of werknemer nodig die de facilitaire diensten uitvoeren. Deze diensten worden vaak over het hoofd gezien, maar kunnen een enorme bijdrage leveren aan de algemene sfeer binnen jouw bedrijf. Een bedrijf dat wij aanraden voor de facilitaire diensten bij jou op kantoor, is EW Facility. In deze blog zullen we ze aan jou introduceren door hun drie kernwaardes toe te lichten. Lees snel verder!

  1. Hospitality

Kernwaarde 1 is hospitality; het Engelse woord voor gastvrijheid. Met de hospitality van EW Facility zorgen zij ervoor dat ze hun facilitaire service naar de volgende stap brengen: zij zullen niet enkel deze dienst uitvoeren, maar zorgen er ook voor dat dit met een glimlach gebeurt. Dit zorgt ervoor dat EW Facility niet alleen op facilitair vlak bijdraagt aan jouw bedrijf, maar dat ook de algemene sfeer prettiger zal worden. Gasten zullen medewerkers zien die hun werk met plezier uitvoeren en die de tijd nemen om anderen te helpen: dit is natuurlijk erg positief voor de algemene indruk van jouw bedrijf.

  1. Wendbaar

Als jij een groot bedrijfspand hebt, is het fijn als jouw facilitaire diensten wendbaar kunnen worden uitgevoerd. EW Facility zorgt hiervoor: zij garanderen jou ervan dat ze te allen tijde flexibel te werk gaan. Heb jij een meeting in een onopgeruimde ruimte? De facilitaire medewerkers van EW Facility zullen direct voor je klaar staan om deze ruimte voor je op te ruimen. Merk jij dat je ramen vies zijn, terwijl jij zo een meeting hebt? De specialisten van EW Facility zullen dit zo snel mogelijk voor je aanpakken. Deze wendbaarheid creëert EW Facility door hun duidelijke communicatie: dit is niet alleen handig voor hunzelf, maar ook voor jouw bedrijf.

  1. Betrouwbaar

Natuurlijk wil jij kunnen bouwen op je facilitaire dienst. Betrouwbaarheid is een belangrijke kernwaarde van EW Facility, die dit voor jou mogelijk maakt. Jij kan ervan uit gaan dat de afspraken die je maakt met EW worden nagegaan, waardoor jij altijd weet waar je aan toe bent op facilitair gebied. EW Facility zorgt voor een goed opgeruimd pand, waar jouw medewerkers succesvol in te werk kunnen gaan. 

Kom in contact!

Komen deze kernwaardes overeen met wat jij belangrijk vindt in een facilitaire dienst? Neem dan snel contact op met één van de specialisten van EW Facility! Op hun website vind je veel informatie over alle diensten die zij aanbieden. Heb je hier vragen over, of ben je benieuwd wat er zoal mogelijk is voor jouw bedrijf? Eén van de specialisten van EW Facility staat jou graag te woord!

 

https://www.ew.nl/